Oferte speciale televizoare sarbatori

You may also like...

12 Responses

 1. ciprebbe says:

  Dar de modelul TX-42GT30E ce spuneti la 2500 ron? mi se pare superior ca si caracteristici iar pretul e incredibil de jos

 2. Cristi says:

  Scuze pentru dublu post, dar vad ca a mai scazut pretul la modelul prezentat in articol…

  xxxx/Televizor_plasm%C4%83_Panasonic_TX-P42U30E-p78877.html

 3. Cristi says:

  Cred ca acelasi model e si la Media Galaxy.

  Astazi am fost la Carrefour Orhideea si aveau un LG de 127cm la 1990 de lei… N-am retinut modelul dar sigur era Full HD si nu era 3D. Era in limita stocului.

 4. Mihaela says:

  Si am ales Samsungul pana la urma. Am cautat sa compar si cu un LG 3D si chiar intentionam sa il introduc in “ecuatie” mai ales ca aveau si ochelari inclusi in pachetul comercial insa si de la LG aveau doar plasma pe stoc. Evident, nu folosim Sgh pt 3D, insa pretul foarte bun la care l-am gasit (2499 ron) si aspectul (mai “suplu”, mai cizelat) ne-a determinat sa mergem pe Samsung.

 5. Mihaela says:

  Inca oscilez intre modelul de mai sus, desi ar fi prima oara cand aleg o plasma vs un lcd, si, Samsung 40C750 (LCD 3D). Am decis, ca o profana ce sunt, sa le vad live si sa le compar, maine, in showroom, in loc sa compar la nesfarsit specificatii tehnice. E o idee buna au ba?

  • wprama says:

   Excelenta idee.
   Insa este foarte important ca televizoarele sa fie reglate identic altfel nu vei observa diferentele.

   Daca tot vrei sa compari ceva iti recomand sa compari LG cinema 3D cu Samsung Active shutter. Chiar vei vedea diferente notabile pentru ca tehnologia in sine este diferita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *