BLACK FRIDAY televizoare ieftine cu discount 50%

You may also like...

8 Responses

 1. Virgil Grecu says:

  fara sa fac reclama situl **** are preturi mai bune decat e-magul.

  • wprama says:

   Dar au avut oferte de Black Friday ? Despre asta a fost vorba ! Am sa verific.
   Si da faci reclama atata vreme cit pui backlink catre un astfe de site.

   • Virgil says:

    mda….pai voi nu faceti reclama la e-mag?:))
    sunt extrem de curios cum ma combati:)

    • wprama says:

     In primul rand acesta este un blog si nu un forum in care userii se cearta , nu am nimic de combatut. Daca gasesti oferte bune esti liber sa le pui pe site in sectiunea deschisa in acest sens.
     Ceea ce insa nu vreau sa vad sunt back-linkurile de tip spam care nu au substanta. Daca imi arati un link spre o oferta ce are legatura cu subiectul dezbatut isi va gasi locul pe site.
     In ceea ce priveste e-Mag a fost singurul site care a avut oferte masive pentru black firday , iar toti banii din contul meu profitshare (care sunt foooarte putini) vor merge catre cititori sub forma de premii.
     Voi prezenta deschis toate veniturile obtinte. Pe de alta parte cei ce cumpara de la e-mag pot dona 3% pentru acest site pt ca nu ii costa nimic. Evident asta numai daca vor. Nu ii obliga nimeni.

     Sper ca m-am facut suficient de bine inteles in textul initial.

     In rest nu vreau sa vad pe site link-uri fara substanta catre nu stiu ce site ce nu are nimic de spus. De aceea nici nu am avut si nici nu voi avea vreodata reclama pe site cu scop comercial sau usz personal.

 2. coso says:

  la Flanco la tv-uri nu era redus nimik tot acelasi pret de mai mult timp… Ex: led samsung 32D5000 era si acum 1 luna 1975 lei ceva de genu iar acum cu reducere era tot atata… pt ca au pus pretz vechi 2700 lei! Trist!!! icearca sa te prosteasca pe fatza!!! i-am supus unui vanzator si a inceput sa rada … a zis… ca asa e… deci atentzie ! 🙂

 1. February 4, 2012

  […] durata. Culmea este ca e-mag a avut si oferte pentru televizoare.De aceea m-am gandit sa scriu o pagina dedicata Black Friday si sa pun si o mica reclama e-mag . Desi am spus ca nu voi pune reclama pe site (veti vedea ca nu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *