Review: LG50PV250 Televizor Plasma Ieftin cu diagonala mare 127cm

You may also like...

3 Responses

 1. Laptes Vlad says:

  As dori, daca este cineva amabil, sa ma ajute sa aleg televizorul potrivit.
  Tin sa precizez ca televizorul il voi folosi pentru jocurile de ps3 si filme.

  Modelele sunt:

  Led Samsung UE40D5500 102 cm (Smart Tv) pret debo.ro – 2360 ron
  http://www.samsung.com/ro/consumer/tv-audio-video/televisions/led-tv/UE40D5500RWXXH

  Plasma Samsung PS51D530 129 cm – pret debo.ro 2463 ron ( pe pagina producatorului, scrie la un moment dat ca are Connect Movie Share, iar in alta Parte Doar Connect Share si nicaieri nu gasesc daca are sau nu)
  http://www.samsung.com/nl/consumer/tv-audio-video/televisions/plasma-tv/PS51D530A5WXXN-spec

  As vrea sa stiu daca televizoarele astea au tuner Hd incorporat, si daca au banda MPEG-4 (pentru programele HD). Multa lume spune ca plasmele raman cu pete daca sunt folosite excesiv.

  Multumesc Mult!

 2. Ovidiu says:

  Cele mai bune plasme raman Panasonic-urile, foarte fiabile, culorile cele mai bune, consumul tot mai mic, un sfat de la mine, am lucrat in domeniu multi ani destui de multi, pentru cine vrea sa-si ia un tv, luati-va o plasma, nu ” led”, nu Lcd. De ce: plasma a evoluat foarte mult, a scazut consumul care este egal sau chiar mai mic ca la un lcd, durata de viata mai mare ca lcd, timpul de raspuns care este net mai mic la plasma fata de lcd, pretul foarte avantajos. Daca doriti un TV pentru filme va recomand un Tv cu certificat THX, care din cate am vazut la modelele 2011 doar un Panasonic a avut acest cert., iar in 2010, 2 panasonicuri(VT20 si GT20) si lg (LE8500), in rest niciunul nu avea acest certificat(SONY, SAMSUNG, PHILIPS etc.). Au fost testate cele 3 modele + inca 3 modele de la sony samsung si LG>Testul a fost facut cu un laptop Dell Alienware, cu filmul AVATAR-FULL HD: pe primul loc a iesit LG Le8500, pe 2 a iesit VT20, restul nici nu au contat.
  Daca doriti un sfat in plus pentru achizitionarea unui TV sau orice produs, ca este electronic sau electrocasnic, va stau la dispozitie, cu experienta de magazin, zecile de trainingu-ri efectuate cu toti producatori, testele efectuate in magazine pe toate produsele etc.([email protected]). Acest lucru il fac din placere.

 1. February 7, 2016

  […] Aveti mai jos grafice pentru un televizor inainte si dupa calibrare . Este vorba de modelul din review-ul pentru LG 50PV250 Este vorba de cele 3 culori […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *