Review: Univision F10 – Mediaplayer

You may also like...

7 Responses

 1. FlorinB says:

  Buna ziua. Am achizitionat un mediaplayer Univision F10; functioneaza perfect, dar am urmatoarea intrebare: am conectat device-ul la TV prin cablu HDMI, iar cele 2 iesiri audio (RCA-urile alb si rosu) le-am conectat la niste boxe active Logitech (sistem 2.1). Din pacate nu se aude sunetul decat in TV (sunetul transmis prin portul HDMI), in boxe nu se aude nimic. Puteti va rog sa imi spuneti daca am gresit ceva la conectare ?
  In manualul de utilizare nu am gasit nimic care sa ma lamureasca.
  Multumesc mult.

  • wprama says:

   Cauta in setari sa nu fie sunetul trebut S/PDIF sau HDMI . Din pacate nu mai am aparatul si nu imi mai amintesc absolut toate setarile.

   • FlorinB says:

    In setari la partea de audio nu este decat optiunea S/PDIF cu stari posibile:off, raw, si inca una pe care nu o mai tin minte, ca nu sunt acasa.
    In starea off se aud boxele din TV si atat, iar cu optiunea raw si cu a treia nu se aude nici in TV nici in boxe.
    Sa inteleg ca e vorba numai de setari ?
    Ma temeam ca am conectat ceva aiurea.
    Sau poate este defect aparatul.. desi ma indoiesc.
    Stii cumva un telefon de contact de la Univision ? As incerca sa vorbesc cu ei ca sa vad poate imi dau o solutie. Da-mi eventual mesajul pe emailul indicat.
    Multumesc mult pentru raspuns.

    • wprama says:

     Si sigur datele de contact in certificatul de garanţie.
     Poate fi si defect deşi mai degrabă trebuie să cauţi la setări

     • FlorinB says:

      Am gasit explicatia. Playerul nu poate sa emita semnal simultan pe iesirea analogica si pe cea digitala. Are buton pe telecomanda HDMI/AV; pe HDMI transmite semnal audio+video si am imaginea+sunetul dar in boxele TV-ului. Pe AV, am sunet in boxele externe, dar evident nu mai am imagine (decat daca conectez iesirea RCA video, dar nu mai vad fisierele in HD).

     • wprama says:

      Ăsta este un aspect interesant.
      Soluţia este super simpla. Conectezi boxele la ieşirea analogica a televizorului. Dacă nu are mufa rca caută un adaptor scart out pentru că televizorul trebuie să scoată semnal prin scart este cumva obligatoriu.

 1. April 16, 2011

  […] necesare unui nume de firma romanesc (upgrade firmware, garantie).  Dupa review-ul mediaplayerului Univision F10 continuam cu fratele lui mai mare Univision R55. Univision R55 este mediaplayer standalone cu cu un […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *