Ghid cumparare cele mai ieftine TV de pe piata Februarie 2011

You may also like...

24 Responses

 1. magda says:

  Un raspuns urgent va roooog. Am achizitionat un lcd mai ieftin cu o mica problema neobservata la proba. In urma sesizarii facute magazinului mi s-a oferit variante: ori inlocuire produsului, ori schimbul cu alta marca plus o diferenta de pret. Eu am ales varianta schimbului, insa nu sunt sigura daca fac bine. M-am gandit la un lcd full hd toshiba 32lv833 la pret de 1250 ron. Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc anticipat.

  • wprama says:

   Este un televizor foarte ok pentru segmentul său de preţ. Singurul lucru care îi lipseşte pentru a fi un best buy este scanarea la 100 hz. În rest un televizor cu un preţ ok pentru ceea ce oferta. Este un model prezent pe piaţa de la noi însă ignorat de multă lume pentru că din păcate brandul toshiba nu este foarte bine cunoscut deşi este un producător japonez de renume.

 2. Bogdan says:

  Salut! Unde as putea gasi detalii despre tehnologia LED a unui TV ? Ma intereseaza pt Samsung 32D5500 , daca are Edge lit with local dimming si daca merita banii. Ms mult !

 3. ocho says:

  salut ,scuze ca insist ,ti-am lasat si ieri un mes,spune-mi te rog daca merita cumparat un lcd led toshiba 32lh833,1519ron,la promo in domo sau un lcd de buna calitate la aceiasi bani,mi-as dori un led ,dar sincer nu prea ma pricep,te rog sa-mi raspunzi daca binevoiesti,multumesc

 4. cipri says:

  si eu as fi interesat de toshiba asta ceva opinii?

  • wprama says:

   DIn pacate nu am reusit sa identific cine este distribuitorul lor in Romania. Daca are cineva informatii il rog sa ma ajute poate ii contactez pentru un review , ceva.
   Firma care apare pe site-ul Toshiba Europa este in insolventa deci …. la revedere garantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *