Ce posturi sunt disponibile in HD (High Definition) si cit ne costa abonamentul in plus

You may also like...

8 Responses

 1. Virgil says:

  se poate actualiza oferta. RCS-RDS are 11 programe HD free (cel putin la Cluj) – ProTV HD, sport.ro HD, tvr HD, acasa HD, Nat Geografic HD, Nat Geografic Wild HD, Digi Sport 1 si 2 HD, Digi 24 HD, UTV HD, SuperOne HD.

 2. Virgil Grecu says:

  mda…eu am luat teapa privitor la televiziunea HD oferita de RCS-RDS. Cand am semnat contractul mi-au spus ca dupa instalarea cablului va trebui sa ma duc dupa reciverul HD. Evident ca aceste recivere nu exista pe piata romaneasca de mai mult de 6 luni. Am solicitat televiziune prin IP insa si aceasta este doar un basm la ei. Am lasat sesizare in acest sens insa sunt extrem de mici sanse sa se rezolve ceva. Reclama de pe situl lor este mincinoasa.

  • wprama says:

   Asa este , RDS-RCS are o oferta buna dar nu au receptoare. Si mai au ceva: RECEPTORUL HD. Cel de la UPC este extrem de prost facut . Am ocazia sa le am pe mana pe amandoua si cel de la UPC este extrem de prost. Partea de software merge foarte greu iti vine sa il arunci pe fereastra pina reactioneaza. Pacat.

   Cum am pocedat eu ? Am spus agentului de vanzari ca daca vrea sa faca contract il astept la usa cu receportul in mana si cu contractul. Cind imi lasa receptorurul ii semnez contractul.

   Cum a facut asta numai el stie insa a rezolvat.

 3. Mugur says:

  Nu va recomand Romtelecom …

  • wprama says:

   Scopul era sa deschidem ochii oamenilor asupra fapului ca HD-ul este disponibil.
   Pina la urma fiecare alege ce vrea el. Pe de alta parte Romtelecom are singura optiune HD acolo unde nu exista decit satelit sau linie telefonica pentru ca pur si simplu nu exista cablu CATV.
   In rest este bine sa avem si feedback de la utilizatori, oricare ar fi el . Bun /rau

 1. February 8, 2011

  […] şi calitate HD (high definition) adică o calitate mai bună a imaginii decât până acum, ND. O sinteză a posturilor HD disponibile în România o găsiţi la link-ul […]

 2. November 6, 2011

  […] facut cu ceva timp in urma o lista a canalelor HD disponiblile in Romania. Intre timp lucrurile s-au schimbat putin, in sensul ca UPC a lansat si el 3 canale HD pe satelit […]

 3. November 12, 2011

  […] […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *