Televizoare Ieftine LCD & LED. Hannspree & Univision LED TV cu 950 RON

Care sunt cele mai ieftine televizoare LED & LCD de pe piata noastra ?

Hannspree & Univision

Am scris in urma cu putina vreme un articol despre cele mai ieftine televizoare de pe piata de la noi avand in vede modelele consacrate. In conformitate cu poll-ul de pe prima pagina de la aceasta data se pare ca preferintele romanilor se indreapta catre televizoarele ieftine dar de firma : LG /Samsung / Panasonic / Sharp , etc.

Cu toate acestea pe o piata minata de criza pretul este determinant. De acest fapt s-au lamurit si 2 producatori tot mai prezennti pe piata noastra : Hannspree & Univision. Ei ofera cele mai mici preturi iar in cazul lui Univision ofera televizoare LED la un pret IMBATABIL. Desi nu cunosc istoria lor produsele sunt mai mult ca sigur (best guess) fabricate in China de producatori mai putin cunoscuti, “branduite” la cerere cu numele Europeean si vandute ca atare la noi. Edit: Prin amablilitatea celor de la Univision SRL am aflat ca televizoarele comercializate sub brand-ul Univision sunt fabricate in TURCIA de catre VESTEL. Acest fapt nu poate decit sa ne bucure intrucit Vestel este un producator de renume acesta avand o cifra de afaceri de peste 3 Miliarde USD si peste 12,000 de angajati.

Asta nu este un lucru rau avem pe piata multe exemple de acest gen: GPS-uri , Telefoane, Tablete marca AllView. Foarte mediatizate, cunoascute si “produse” la Brasov. Se vand ? Da cu siguranta. Asadar de ce nu ar face cineva acelasi lucru si pentru televizoare?

Care este marele avantaj ? GARANTIA & PRETUL. Da, aveti produse din China CU GARANTIE si la un pret imbatabil. Ce doriti mai mult ?

Dezavantajul major ? Calitatea mica a ecranului (si aici ma refer la generatie si nu la fiabilitate) dar mai ales lipsa unor tehnologii de imbunatatire a imaginii de tipul Trumotion, XD Engine sau asemnatoare.

Univision – vinde mediaplayere si televizoare ieftine LED si LCD. Firma are sediul in Bucuresti. Probabil importa produsele sub nume propriu. Se gasesc on-line la magazinele de profil. Din pacate cu diagonale mici, insa ofera si variante LED la un pret foarte mic

Hannspree – Firma cu sediul in Olanda, face cam acelasi lucru ca si Univision insala nivel European. Au magazine proprii in Europa. La noi se pare ca un retailer & distributor este Microcomponents din Bucuresti.

TeleTech – trebuie mentionat ca este marca grupului Altex. Sunt fabricate in Turcia de catre Vestel. Vestel este un mare producator turc de televizoare asadar calitatea teletech ar trebui sa fie buna. Il gasiti la ALTEX si numai la Altex iar ca pret este comparabil cu Hannspree.

Sa vedem oferta insa:

Diagonala Model Poza Functii Pret
24 inch (61cm) 

LED TV
(Atentie!!)

REVIEW AICI

Univision 

LD-2410

Cel mai ieftin televizor LED Full HD 

HD Ready

HDMI

1920×1080

1366×768

Intare VGA

Digital OUT

DivX Player USB

DVB-T

950 RON
26 inch (66 cm) 

LCD TV

Univision 

LC-2610

cel mai ieftin televizor LCD HD Ready 

1366×768

HDMI

Intare VGA

Digital OUT

DivX Player USB

DVB-T

1,100 RON
32 inch (81 cm) 

LCD TV

Hannspree 

SJ32DMBB

televizor lcd ieftin FULL HD 

HDMI

1920×1080

Intare VGA

DVB-T H.264

1,350 RON
42 inch (106 cm) 

LCD TV

Hannspree 

SJ42DMBB

televizoare lcd 106 foarte ieftin FULL HD  

HDMI

1920×1080

Intare VGA

DVB-T H.264

2,000 RON

Home

Facebook Comments

You may also like...

3 Responses

 1. calin says:

  Salut ,as vrea sa imi iau un tv led pt bucatarie diagonala 40 si as avea 2 variante care credeti ca este mai buna :Televizor LED TELETECH 16912 sau TV LED LD-1610 UNIVISION ?

  • wprama says:

   Asta chiar est o alegere grea. Ceea ce stiu este ca Univision este fabricat de catre Vestel in Turcia . Vestel este o companie uriasa si care are un renume foarte bun.
   Teletech nu stiu . Daca este China , atunci Univision !

 1. April 4, 2011

  […] on-line de la HDLAND.RO la pretul de numai 950RON. Avand in vedere interesul ridicat pentru articolul dedicat televizoarelor ieftine sper sa gasiti folositor acest review. In primul rind trebuie mentionat ca televizorul este […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *